75-річчя заснування ДНЗ “Одеський професійний ліцей будівництва та архітектури”.

Шановні педагоги, учні, батьки!
Дозвольте привітати Вас із ювілеєм – 75-річчям заснування ДНЗ “Одеський професійний ліцей будівництва та архітектури”.
Це не звичайний ювілей, а ювілей домівки поколінь. Одні навчали, інші навчались. А дехто спочатку навчався сам, а згодом навчав наступні покоління. І так за днями дні, за роками роки, за десятиріччями десятиріччя.
Тут завжди трудилися добрі й милосердні душею педагоги, які вміли любити дітей, вміли пробачати, терпляче чекати.
Наш ліцей – це не тільки стіни, насамперед, це – дух, пам’ять, традиції, наступність поколінь. Це педагоги і ті, хто щодня переступає поріг, сіючи зерна доброго, розумного, вічного, й ті, кого вже немає сьогодні, але завжди живуть вони в пам’яті учнів і колег, і педагоги-ветерани, для яких найвища нагорода в житті – успіхи колишніх вихованців, їхні щирі слова подяки.
Зі стін закладу вийшли сотні талановитих майстрів своєї справи, котрі добрими справами прославляють ліцей і наше місто на теренах країни й зарубіжжя.
Спасибі усім нашим колегам-педагогам за відданість нашій загальній справі, за любов до своєї професії. Праця кожного з Вас – це золоті сторінки історії нашого закладу.
Усім невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів та задумів. А підґрунтям щасливого життя та плідної професійної діяльності хай буде міцне здоров’я, серце сповнене любові та добра, натхнена думка й щирі почуття. Нехай людська шана буде подякою Вам за плідну працю, чуйність, уміння творити добро.

З ювілеєм Вас усіх, дорогі наші ! Низький уклін тобі, наш рідний ліцей !!!